ANTENNESMEDEN, SNEKKERSTEN RADIO
& Willys radio

KABEL-TV2019-03-28T10:03:14+00:00

KABEL-TV

Har du brug for hjælp med dit Kabel-tv?

Med kabel-tv’et får du en form for tv, der er udformet til at give danskerne det de gerne vil se. Endvidere har man mulighed for at vælge tv-pakker der passer til ens behov og smag. De mest normale tv-programmer som eksempelvis TV2 og DR1 er med i alle pakkerne.

Er du ikke helt sikker på hvilken pakke du har behov for eller hvordan du kommer igang med kabel-tv, så står vi til rådighed med vores professionelle ekspertise. Vi har i mere end 35 år beskæftiget os med det meste indenfor elektronik og tv. Med udgangspunkt i dine ønsker og behov kan vi i fællesskab finde en løsning, som du vil kunne blive glad for.

Hvis du allerede har kabel-tv, men enten har problemer med dårligt signal eller andre problemer, så står vi naturligvis også parat med vores ekspert rådgivning. Vi har over årene løst særdeles mange kabel-tv udfordringer, så lad os også hjælpe dig.

Vi opsætter og installerer kabel-tv hos dig

Såfremt du skulle være interesseret i et uforpligtende tilbud eller blot ønsker at høre nærmere, så er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os på vores kontaktside. Vi hjælper også gerne med installation af en digital tv-boks.