ANTENNESMEDEN, SNEKKERSTEN RADIO
& Willys radio

VARMEPUMPER2019-05-23T09:49:36+00:00

VARMEPUMPER

Panasonic varmepumper til private og erhverv

Vi tilbyder også varmepumper. Vi har en bred kundekreds af både private og erhverv, for hvem vores varmepumper gør nytte i hjemmet eller på arbejdspladsen.

Udbuddet er af mærket Panasonic, og det er din garanti for god kvalitet og lang levetid på produktet. Panasonic udvikler innovative, energieffektive løsninger testet på det nordiske klima, der giver dig mulighed for at holde kontrol over indeklimaet året rundt på økonomisk og miljøvenlig vis.

Varmepumperne hos os er luft-til-luft varmepumper. Denne type varmepumper fungerer ved at udnytte varmen i den udendørs luft til at sende videre ind og rundt i huset/bygningen.

Varmepumper er en fordelagtig løsning

Varmepumper udnytter den tilførte energi bedre end andre former for opvarmning som f.eks. elvarme, olie- eller naturgasfyr. Du kan derfor gøre en væsentlig besparelse på varmeregningen ved at skifte til opvarmning med varmepumpe.

Øvrige fordele, som du vil opleve ved at vælge varmepumper, er bl.a.:

  • En mere miljøvenlig opvarmningsløsning sammenlignet med olie og naturgas
  • Et meget lille behov for vedligeholdelse
  • Varmepumpeanlægget kører automatisk – du skal ikke sørge for noget
  • Mulighed for fjernstyring via WiFi eller SMS app.

Få et uforpligtende tilbud

Du kan selvfølgelig få meget mere information om vores Panasonic luft-til-luft varmepumper. Kontakt os gerne på telefon 49 22 39 30, få kyndig rådgivning og bliv afklaret om, hvorvidt opvarmning med varmepumpe er det rigtige for dig. Du har også mulighed for at få et gratis besøg af vores medarbejdere til at udføre en behovsanalyse, samt et uforpligtende tilbud på en opvarmningsløsning til dit private hjem eller din arbejdsplads.

Montering af varmepumper

Når du har besluttet dig for den rette varmepumpe til dit helårshus, sommerhus eller fritidshus er det tid til at du overvejer, hvordan den mest hensigtsmæssigt skal monteres i hjemmet. Hos Panasonic Center tilbyder vi standard montering af varmepumper, så du er garanteret en holdbar varmeløsning. Vores service dækker luft til luft, og det er kun gældende i forbindelse med køb af en ny varmepumpe. Herunder kan du læse en mere specifik beskrivelse af, hvad vores service inkluderer.

Vi er specialiserede indenfor montering af varmepumper

Vi får fra tid til anden spørgsmål fra kunder som denne: Kan jeg ikke selv montere min varmepumpen?

Opsætning og montering af varmepumper er forbundet med en del regler og love som skal overholdes, hvilket kræver specifik viden og en uddannelse indenfor varme, ventilation og sanitetsteknik. Som privatperson er det fuld tilladt at opsætte varmepumpen både på inder- og ydersiden af huset. Men har du ikke en vvs uddannelse eller den påkrævede viden på området, så er det ikke tilladt at installere varmepumpen og sammenkoble de enkelte dele. Derudover er der nogle specifikke regler for opkobling til el som kræver en autoriseret el-installatør.

Hos Panasonic Center er vi specialiserede i opsætning af varmepumper, så du er garanteret en funktionel varmekilde til dit hus. Med stor erfaring i montering af varmepumper får du professionel håndtering, gode råd til hvordan du mest hensigtsmæssigt opstiller din nye varmepumpe og venlig service hele vejen igennem.

Beskrivelse af standard montering

Hos Panasonic Center får du standard montering fra en af vores dygtige ansatte. Med en standard montering mener vi, at varmepumpens to komponenter monteres så yder- og inderdelen opstilles på hver side af samme væg. Der må hertil kun være maksimalt 3 meter i højde forskel. Derudover inkluderer vores service disse følgende ting.

  • Gennemboring af 1 stk. almindelig mur. For eksempel: mursten, letbeton, træ eller lignende.
  • Inkl. 3 meter kølerør, kanalbakker og tilslutning af dræn.
  • Inkl. opstilling af yderdel, kunden har her forberedt underlag med fliser eller træ.
  • Inkl. ophængning af indedel.
  • Inkl. tilslutning til eksisterende 230 volt installation med jord, med fornøden effekt og max 3 meters afstand.
Pris på standard montering inkl. Moms kr. 3999,00

 

Service og vedligeholdelse

Lovpligtigt service kr. 499,00
Lovpligtigt + rens af indedel kr. 799,00
Lovpligtigt + rens af inde- og udedel kr. 999,00