Antenner/Kabel-TV

Reparation af antenne og andet udstyr

God service og høj kvalitet til fornuftige priser

Hos Snekkersten Radio og Willy’s Radio forhandler vi ikke kun udstyr, men vi tilbyder også reparation af antenne og elektronik, herunder TV, hi-fi-udstyr samt DVD- eller videoafspillere.

Vi har kunder fra Espergærde, Helsinge, Græsted og resten af Nordsjælland, som vi opsætter og reparerer udstyr for. Vores service er meget enkel: Du kommer ind i en af vores butikker i Espergærde eller Helsinge med dit defekte stykke elektronik, og så reparerer vi det for dig.

Har du problemer med antennesignalet?

Hvis du har bøvl med antennen eller kabel-tv-installationen, så kan vi hjælpe. Vi tilbyder reparation af antenne, hvilket vi har mere end 35 års erfaring med. Derudover har vi stor erfaring med reparation af kabel-tv, digitale tv-bokse samt satellit- og parabolsystemer.

Vi tilbyder installation og reparation af:

  • Antenner, TV/FM/DAB+
  • Paraboler
  • Kabel-tv
  • Netværk/WIFI installationer
  • Varmepumper

Har du spørgsmål til reparation af antenne?

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud, eller har du spørgsmål vedrørende vores services? Så er du meget velkommen til at kontakte os.

Hvis du skriver til os via vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Ellers er du altid velkommen til at komme forbi en af vores butikker og se vores udvalg og få vejledning og rådgivning med på vejen.

Reparation og opsætning af antenne

Professionel rådgivning

Få den helt rigtige løsninng

Vi guider dig fra start til slut

Altid højt serviceniveau

Kontakt os