Luft til luft

Montering af luft-til-luft varmepumper

Grønne løsninger til private og erhverv

Har du brug for en varmepumpe i hjemmet, sommerhuset eller måske på arbejdspladsen? Hos os finder du et stort udvalg af luft-til-luft varmepumper fra Panasonic.

Hos Panasonic Center tilbyder vi montering af varmepumper, så du er garanteret en holdbar varmeløsning. Vores service dækker luft-til-luft og gælder i forbindelse med køb af en ny varmepumpe. Vi monterer luft-til-luft varmepumper for kunder i hele Nordsjælland, herunder i Espergærde, Græsted og Helsinge. Derudover tilbyder vi også service på varmepumpe til alle vores kunder.

Hvorfor vælge en luft-til-luft varmepumpe?

Med en luft-til-luft varmepumpe kan du meget nemmere regulere indeklimaet året rundt. Fordi en varmepumpe fungerer ved at udnytte varmen i den udendørs luft til at sende videre ind og rundt i huset/bygningen, er det en grøn løsning, der både giver besparelser på varmeregningen, samtidig med at det er bedre for klimaet.

Luft-til-luft varmepumper udnytter den tilførte energi bedre end andre former for opvarmning som f.eks. elvarme, olie- eller naturgasfyr. Du kan derfor gøre en væsentlig besparelse på varmeregningen ved at skifte til opvarmning med varmepumpe.

Øvrige fordele som du vil opleve ved at vælge en luft til luft varmepumpe er bl.a.:

 • En mere miljøvenlig opvarmningsløsning sammenlignet med olie og naturgas
 • Et meget lille behov for vedligeholdelse
 • Varmepumpeanlægget kører automatisk – du skal ikke sørge for noget
 • Mulighed for fjernstyring via WiFi, SMS eller app

Indhent et uforpligtende tilbud

Du kan selvfølgelig få meget mere information om vores Panasonic luft-til-luft varmepumper, hvis du besøger en af vores butikker i Espergærde eller Helsinge, men du er også velkommen til at tage kontakt til os, hvis du vil høre mere.

Kontakt os gerne på telefon (+45) 49 22 41 30 og få kyndig rådgivning og bliv afklaret om, hvorvidt opvarmning med varmepumpe er det rigtige for dig.

Du har også mulighed for at få et gratis besøg af vores medarbejdere til at udføre en behovsanalyse samt få et uforpligtende tilbud på en opvarmningsløsning til dit private hjem eller din arbejdsplads.

Luft-til-luft varmepumper fra Panasonic

At vælge en varmepumpe fra Panasonic er din garanti for god kvalitet og lang levetid på produktet. Panasonic udvikler innovative og energieffektive løsninger testet på det nordiske klima, der giver dig mulighed for at holde kontrol over indeklimaet året rundt på økonomisk og miljøvenlig vis.

Vi er specialiserede inden for installation af varmepumpe

Når du har besluttet dig for den rette luft-til-luft varmepumpe til dit helårshus, sommerhus eller fritidshus er det tid til, at du overvejer, hvordan den mest hensigtsmæssigt skal monteres i hjemmet.

Vi får fra tid til anden spørgsmål fra kunder som dette: Kan jeg ikke selv montere min varmepumpe? Opsætning og montering af luft-til-luft varmepumper er forbundet med en del regler og love, som skal overholdes, hvilket kræver specifik viden og en uddannelse indenfor varme, ventilation og sanitetsteknik.

Som privatperson er det fuldt tilladt at opsætte varmepumpen både på inder- og ydersiden af huset. Men har du ikke en vvs-uddannelse, eller den påkrævede viden på området, så er det ikke tilladt at installere varmepumpen og sammenkoble de enkelte dele. Derudover er der nogle specifikke regler for opkobling til el, som kræver en autoriseret el-installatør.

Hos Panasonic Center er vi specialiserede i opsætning af luft-til-luft varmepumper, så du er garanteret en funktionel varmekilde til dit hus.

Hvad er en standard montering?

Hos Panasonic Center får du standard montering fra en af vores dygtige ansatte.

Med en standard montering mener vi, at varmepumpens to komponenter monteres, så yder- og inderdelen opstilles på hver side af samme væg. Der må hertil kun være maksimalt 3 meter i højde forskel.

Vores standard montering indkluderer følgende:

 • Gennemboring af 1 stk. almindelig mur. For eksempel: mursten, letbeton, træ eller lignende.
 • Inkl. 3 meter kølerør, kanalbakker og tilslutning af dræn.
 • Inkl. opstilling af yderdel, kunden har her forberedt underlag med fliser eller træ.
 • Inkl. ophængning af indedel.
 • Inkl. tilslutning til eksisterende 230 volt installation med jord, med fornøden effekt og max 3 meters afstand.

Pris på standard montering inkl. moms kr. 3999,00

Service og vedligeholdelse

 • Lovpligtigt service​ – kr. 699,00​
 • Lovpligtigt + rens af indedel – kr. 999,00
 • Lovpligtigt + rens af inde- og udedel – kr. 1299,00

Professionel rådgivning

Få den helt rigtige løsninng

Vi guider dig fra start til slut

Altid højt serviceniveau

Kontakt os