Luft til vand

Luft til vand varmepumper fra Panasonic i høj kvalitet

Fokus på luft-til-vand varmepumper fra Panasonic

Panasonic har udviklet en innovativ lavenergiløsning til deres LUFT til VAND varmepumper, som sørger for en perfekt temperatur i hjemmet og varmt vand, selv når det er rigtig koldt udenfor. At vælge en varmepumpe, enten som en erstatning for en gammel eller som en første installation, kan være en kompleks proces, hvor der er mange aspekter og hensyn at tage.

Uanset om du er på udkig efter en luft-til-luft varmepumpe eller en mere kompleks luft-til-vand varmepumpe, kræver det beregninger og praktisk tilgang. For at hjælpe med valget af den rette løsning, har Panasonic Centre specialiseret sig i luft-til-vand varmepumper og har også mere tilgængelige luft-til-luft varmepumper.

Hvordan fungerer en luft-til-vand varmepumpe?

En luft-til-vand varmepumpe består af en udendørsdel og en indendørsdel. Udendørsdelen henter varme fra luften udenfor og overfører den til den indendørs del, som derefter overfører varmen til brugsvand og radiatorsystemet. For at opnå den bedste energieffektivitet, bør husets radiatorsystem fungere ved en lav fremløbstemperatur, hvor gulvvarme er særligt velegnet.

Luft til vand varmepumper

Panasonic Center fører luft-til-vand varmepumper som oftest benyttes i helårshuse. Ejer du en helårsbolig og står og skal investere i en ny varmepumpe, kan det i høj grad betale sig at overveje udgifterne på længere sigt, da helårsboliger både tillader – og for de fleste personer nødvendiggør – langtidsinvesteringer. Indkøb og installation af luft-til-vand varmepumper er en større udgift og tager ofte et par dage, da pumpen også skal sættes til vandrørene, men derefter vil du spare mange penge, og det tager sædvanligvis ikke mange år før investeringen er forvandlet til ren profit.

Panasonic leverer den ideelle indendørstemperatur

En luft-til-vand varmepumpe består af en forbundet ude- og indedel. Udedelen virker som en ventilator, der pumper luft til varmepumpen gennem en veksler.

Vi giver 5 års garanti

Som Panasonic Center giver vi 5 års garanti på de fleste Panasonic modeller. Garantien dækker både inde- og udedel. Garantien forudsætter montering af godkendt montør samt overholdelse af de lovpligtige eftersyn. Hør mere om dette ved dit nærmeste Panasonic varmepumpe Center.

Ved hjælp af en kompressor hæves trykket, og dermed temperaturen, som sendes gennem varmtvandsbeholderen ind i huset. En luft-til-vand-varmepumpe leverer så varmt vand til husets eksisterende radiatorer eller gulvvarmerør.

En god ide er at tale med din kommune, før du køber en varmepumpe, da du muligvis skal have dispensation fra en eventuel kollektiv varmeforsyning. Du skal også sørge for, at varmepumpen ikke generer dine naboer, da den kan være støjende.

Placer den udendørs del af pumpen mindst 5 meter fra naboskellet, og undgå at placere den for tæt på opholdssteder, da det kan forårsage gener om sommeren. En balance mellem placering af varmepumpen og effektiv varmeoverførsel må findes.

Professionel rådgivning

Få den helt rigtige løsninng

Vi guider dig fra start til slut

Altid højt serviceniveau

Kontakt os