Antennesmeden

Opsætning af parabol samt salg af radio og øvrig elektronik

Har du brug for hjælp til opsætning af parabol?

Har du brug for professionel hjælp til opsætning af parabol i f.eks. Espergærde, Helsinge eller et andet sted i Nordsjælland? Så er du kommet til det helt rette sted.

Antennesmeden er en del af Snekkersten Radio, og vi kan hjælpe dig videre med at finde den helt rette løsning, uanset om du er på udkig efter en radio eller anden elektronik til hjemmet eller din virksomhed.

Vi er beliggende i Espergærde Centret, og du er altid velkommen til at aflægge os et besøg, hvis du har nogle spørgsmål. Hos os finder du altid et spændende udvalg af produkter fra anerkendte mærker fra nogle af verdens førende producenter.

Vi er medlem af Panasonic Center

Hos Antennesmeden er vi medlem af den landsdækkende Radio & TV-kæde Panasonic Center, hvilket betyder, at vi kan tilbyde både gode og unikke serviceløsninger til alle vores kunder. Dette gælder, uanset hvilke produkter du køber hos os.

Elektronik- og radioforhandler siden 1983

Snekkersten Radio og Antennesmeden slog dørene op for første gang tilbage i 1983.

Vi kan derfor i dag bryste os af at have stor erfaring inden for både elektronik-, radio- og antenneområdet, hvilket alle vores kunder kan nyde godt af.

Da butikken åbnede dørene første gang, lå vi på Nørrevej. Vi er dog siden flyttet til Vester Torv 7 i Espergærde Centret i Snekkersten, hvor vi stadig er at finde i dag.

Hvad koster opsætning af parabol?

Vores priser for opsætning af parabol varierer fra opgave til opgave. Derfor udarbejder vi gerne et skræddersyet og uforpligtende tilbud til dig med en billig pris på lige netop din opsætning. Du skal bare kontakte os med informationerne om din opgave.

Kontakt:

Antennesmeden ApS
(+45) 49 22 39 30
info@antennesmeden.dk

Snekkersten Radio
(+45) 49 22 41 30
info@antennesmeden.dk

Adresse
Vester torv 7
Espergærde centret
3060 espergærde​

Åbningstider
Mandag – fredag: 09.30 – 18.00
Lørdag: 09.30 – 15.00​

Professionel rådgivning

Få den helt rigtige løsninng

Vi guider dig fra start til slut

Altid højt serviceniveau

Kontakt os